Hírek

Hírportálunk elsősorban üzleti, gazdasági szempontból veszi górcső alá a hazai- és nemzetközi világ legfontosabb híreit. Ezenkívül tájékozódhat a kultúra, sport területén kiemelt érdemi esményekről valamint az IT, technika világának érdekes újdonságairól.

Gazdaság | Külföld | Sport
2016. július 27.

El: mire kell a Vidinek figyelni? A Dániában dolgozó magyar edző elmondta

Bódog Tamás, a dán élvonalbeli Bröndby edzője elmondta véleményét a Midtjyllandról, amellyel a Videoton – a magyar szakember korábbi klubja – csütörtökön összecsap az Európa-liga selejtezőjében. Részletek

2016. július 27.

Légiósok: „Az Olympiakosz? Nem Dzsudzsákon múlik”

A Nemzeti Sport Online kedden görög és török forrásokból úgy értesült, hogy Dzsudzsák Balázst szerződtetné az Olympiakosz Pireusz. A magyar válogatott szélső menedzsere, Vörösbaranyi József elmondta, nem Dzsudzsákon múlik, hogy a görög... Részletek

2016. július 27.

Tenisz: Babos maratoni meccsen maradt alul

Bejutott a nyolcaddöntőbe az 5. helyen kiemelt cseh Tomás Berdych a Torontóban zajló férfi tenisztornán, miután a 2. fordulóban szetthátrányból fordítva legyőzte a horvát Borna Coricot. Részletek

2016. július 27.

Szerdai sportműsor: BL-ben Nikolicsék, csúcsmeccsek éjjel

Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében pályára lép Nikolics Nemanja csapata, a Legia Warszawa, míg csütörtökre virradóra igazi csúcsmeccseket láthatnak a nézők: Real Madrid–PSG és Bayern München–Milan összecsapást rendeznek a... Részletek

2016. július 27.

NFL: újabb kihágás, újabb eltiltás a fiatal dallasi védőnek

Randy Gregory ismét megszegte az NFL tiltott anyagokkal kapcsolatos politikáját, így a Dallas Cowboys 2. körben kiválasztott irányítósiettetője hosszú eltiltással néz szembe. Részletek

2016. július 27.

Videó: most sem örülhet? Gera helyett Messit is le kell győznie

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) megnevezte az a tíz gólt, amelyekből a szurkolók segítségével kiválasztja a 2015–2016-os szezon legszebb találatát. Sajnos, magyar gólra ezúttal nem lehet voksolni. Részletek

2016. július 26.

Real Madrid: Ödegaard kölcsönbe mehet – sajtóhír

A La Ligában szereplő Real Madrid kölcsönadhatja Martin Ödegaardot az új idény kezdete előtt – adta hírül az As. Részletek

2016. július 26.

Kép: az ősi rivális szerződtetné a fiát, aki keményen visszavágott

A kiváló svéd labdarúgó, Henrik Larsson 1997-ban szerződött a Celtichez, ahol hét szezon alatt legendává vált. Fia, Jordan is apja nyomdokaiba lépett, igaz, egyelőre még csak Svédországban a Helsingborgnál. Egyes pletykák szerint azonban a skót... Részletek

2016. július 26.

La Liga: Pato BL-induló csapatnál folytatja – hivatalos

Pato a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Villarrealnál folytatja pályafutását. Részletek

2016. július 26.

NS: Dzsudzsák Görögországba repülne, debreceni kérdőjelek – szerda

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk. Részletek

Belföld

Üzleti ajánlatok

Autószervíz - gyári és utánbontott alkatrészek beszereléseA legjobb minőségű olasz gyártók termékeit ajánljuk rövid beszerelési határidővel. Általános szerviz tevékenységünk kiterjed minden más gépkocsi szervizelésére,műszeres motordiagnosztikájára, illetve javitására.
Részletek
Igazi olasz ízekkel várjuk kedves vendégeinket ...Akár egy jó pizzára vágyik, vagy egy isteni grillezett langusztát enne, akkor eredeti alapanyagokból, klasszikus itáliai receptek alapján, olasz séfünk által készített ételeink nem fognak csalódást okozni. Vállaljuk rendezvények kiszolgálását is 40 főig!
Részletek
25% kedvezményt adunk az összes programunk árából!Professzionális integrálható, moduláris ügyviteli -, és könyvelő programok a szakértőtől!
Részletek
Fémtömegcikkek gyártásaCégcsoportunk Kiskunlacházán 1996 óta foglalkozik fémtömegcikkek gyártásával.
Részletek
Levesszük a gondot válláról adózási-, könyvelési- kötelezettsége teljesítésében!Az A&M Könyvelő és Könyvvizsgáló Kft. áll szíves rendelkezésére szolgáltatásaival, hogy segítse Önt gazdálkodása eredményessé tételében.
Részletek
Raktározási feladatok szervezését vállaljuk!Gondot okoz Önnek a raktározás? Fuvarozó, szállítmányozó cégek raktározási problémáit teljes egészében át tudjuk vállalni.
Részletek
Egyedi bútorgyártás bérmunkában, bedolgozással is!Elárasztják a megrendelések, de nem szeretne csúszni a határidőkkel? Megtartaná partnereit, de bővítésre nincs lehetősége? A megoldás a Homár-Holz Asztalosipari Kft!
Részletek
Otti burkolatok- Minden, ami a házát öltözteti!Az Otti Manufactura Kft., egy olyan magyar burkolatgyártó cég, amely egyedülálló betontechnológiával gyártja a minőségi és értékálló burkolatot.
Részletek
Költséggazdálkodási szempontból leghatékonyabb a tartós bérlet! Tegye hatékonyabbá vállalkozását! Költséggazdálkodási szempontból leghatékonyabb maradványértékes szemléletű tartósbérlet, ami csökkenti a havi díjfizetések összegét.
Részletek
Teljeskörű arculattervezés, kiadványszerkesztés, nyomdai kivitelezésA WOW Stúdió kiadványszerkesztéssel, nyomdai előkészítéssel, teljes arculat tervezéssel - ezek nyomdai kivitelezésével, valamint weboldalak készítésével áll szíves rendelkezésére!
Részletek
A komplex szolgáltatásnyújtás tartalmazza a teljes állványanyag helyszínre történő kiszállítását, felépítését, bontását, helyszínen tartását, lebontását valamint annak építési területről való elszállítását.
Részletek
Könnyű,- és nehézgépipari gépalkatrészek készítéseForgácsolt könnyű,- és nehézgépipari gépalkatrészek készítését vállaljuk, saját gyártóbázisunkon. Ezenkívül mezőgazdasági gépalkatrészek gyártását, köztéri bútorok gyártását, kerítés,- és kapurendszerek tervezését, kivitelezését, hegesztett acélszerkezetek készítését.
Részletek
Iratmegsemmisítést, papírhulladék begyűjtést vállalunk!Vállaljuk cégénél papírhulladékok begyűjtését, fóliák, - és műanyag hulladékok begyűjtését, iratmegsemmisítést!
Részletek
TELJESKÖRŰ ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÁS - TERVEZÉSTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIGAkár Cégként, akár magánszemélyként építkezni, felújítani, bővíteni szeretne állunk szíves rendelkezésére szolgáltatásainkkal.
Részletek
Több évtizedes múltra visszatekintő könyvelő iroda...vállal teljes körű számviteli feladatok (könyvvezetés, bérszámfejtés, beszámoló készítés,adószakértés, könyvvizsgálat) naprakész ellátását.
Részletek
Állunk rendelkezésére vagyonvédelmi szolgáltatásainkkal!Objektumok őrzésvédelmi-, rendészeti-, biztonsági takarítási-, eseti pénzkísérési-, pénzszállítási-, rendezvénybiztosításai- és egyéb feladatok ellátását vállaljuk előzetes felmérés, helyszínbejárás, feladat megbeszélés alapján minden esetben a megbízó igényének megfelelően.
Részletek
Teljes körű könyvelési és számviteli szolgáltatás, bérszámfejtés, adótanácsadásBudapesti, XI.kerületi irodánkban és Százhalombattán állunk rendelkezésükre. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal végzünk számviteli szolgáltatást, mind a nagyvállalati, mind a kisvállalkozási és a nonprofit szervezetek körében.
Részletek
Nyomtatók szervizelése 20% kedvezménnyel!Önnek is elege van már a nem megfelelően működő nyomtatókból? 1 napon belül megjavítjuk gépét, alkatrész beszerzéssel együtt, versenyképes áron! VIP-tagoknak 20% kedvezmény!
Részletek
Cégünk 1995-től feliratoz sportmezeket...Ügyfeleink közt tudhatjuk 1998-tól az FTC női kézilabdacsapatát, 1999-től a labdarúgókat, 2008-tól a magyar labdarúgó válogatottakat (MLSZ) stb. Cégünk egy családi vállalkozás,mely 1994-ben alakult, először címfestéssel foglalkozott. Fejlődni kell a korral és mi mindíg arra...
Részletek
Minőségi kovácsoltvas elemek Minőségi kovácsoltvas elemek és alkatrészek széles választékával állunk rendelkezésére!
Részletek
Uniós fuvarozás versenyképes árakon!Uniós fuvarozást vállalunk, 25 éves szakmai tapasztalattal, versenyképes árakon. VIP-tagoknak 5% kedvezmény!
Részletek
Professzionális tervezés kertjének!Célunk a környezetünkhöz kapcsolódó zöldfelületek minél impozánsabbá, élhetőbbé varázsolása. Példaképünk a természet, annak tökéletes harmóniáját kívánjuk kertjeinkben is megvalósítani!
Részletek
Facility – Security – CleaningMég nem volt olyan terület és hely ahoL ne tudtunk volna segíteni, kitalálni valami újat, egyedit eltérőt. Passzív kiadásából aktív bevételt csinálunk!
Részletek
Vizes blokkok kialakítása és felújításaForduljon hozzánk cső,- és üvegtörés esetén, várjuk szíves megrendelését, többszakmás állandó szakember gárdánkkal, 25 éves szakmai tapasztalattal.
Részletek
Ellenőrzött beléptetés Egyedi cégre szabott megoldásokkal dolgozunk, akár külföldön is! VIP-tagoknak 15% kedvezmény!
Részletek
Adatok valós időben, bármilyen mobil eszközön!A VirGis rendszer egy olyan térkép alapú elemző rendszer, amely lehetővé teszi a vállalatok üzleti folyamatainak földrajzi megoszlás szerinti elemzését.
Részletek
Bútor,- és autó kárpitozást vállalunk!Keressen minket! Bútorszövetek és kárpitos kellékek forgalmazásával is foglalkozunk!
Részletek
Automata esztergálást vállalunk!Automata esztergálást vállalunk, 0-25 mm-es átmérőig, hosszúságban 100 mm-ig.
Részletek
Liftek beépítése, a legújjabb technológiákat követve!A felvonókhoz-többnyire a teher-és, személyi felvonókhoz- telefonos segélyhívó rendszert alakítottunk ki. A hidraulikus felvonókhoz a legkorszerűbb gyártási technológiával előállított anyagokat használjuk.
Részletek
FORDÍTÁS - TOLMÁCSOLÁS 31 nyelven!Cégével külföldön szeretne terjeszkedni? Magyarországon külföldi ügyfelekkel szeretné bővíteni ügyfélkörét? Szolgáltatásait több nyelven szeretné elérhetővé tenni?
Részletek