Hogyan működik?

Érdeklődőknek Partnereinknek

Üdvözöljük megújult weboldalunkon minden kedves látogatónkat! Ön a VIP Business Hungary Kft. partnercégeinek szolgáltatásai, ajánlatai között válogathat, megkeresheti az Ön által kiválasztott kritériumoknak megfelelő minőségi szolgáltatásokat, termékeket cégkatalógusunkban, valamint üzleti ajánlatainknál.

Cégkatalógusunk nem klasszikus cégadatbázis, az itt szereplő cégek olyan minőségi kritériumok alapján lettek kiválogatva, akikkel személyesen vettük fel a kapcsolatot és állunk szerződéses viszonyban.

Keressen fel bennünket, kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy részletes információkkal tudjanak szolgálni az Önt érdeklő partnercégeinkről és szolgáltatásaikról. De nem csak a keresgélésben segítünk!
Kérheti komplett ajánlat összeállítását is, konkrét igényének megoldásában is állunk szíves rendelkezésére!

Ezt díjmentesen elvégezzük Önnek, ha külső érdeklődő is, ugyanis Beszerzés menedzsmenttel foglalkozó osztályunk sikerdíjas rendszerének köszönhetően az eladó féllel vagyunk szerződéses viszonyban. Konkrét megrendelését, igényét elküldheti alábbi űrlapon a e-mail címre, vagy érdeklődjön a +36 1-789-0667 telefonszámon.

Ha azon töri a fejét, hogyan csökkentse költségeit, ha költségcsökkentési lehetőségekről szeretne érdeklődni, Költségoptimalizálás Osztályunkon érdeklődhet az Ön által kiválasztott területen kínált lehetőségekről a e-mail címen. További részletes információért töltse ki az alábbi űrlapot, amely alapján előzetes felmérést készítünk Önnek és értesítjük a további lehetőségekről a kiválasztott területen. Osztályunkon közvetlenül is érdeklődhet a +36 1-787-4910-es telefonszámon.

Miért éri meg Önnek, ha partneri körünkbe tartozik?

  • Amennyiben Ön is szeretne rendszeresen új megrendeléseket kapni a hozzánk beérkezett keresletekből, értesülni partnercégeink akcióiról, új ügyfeleket szerezni, új külpiacokra bejutni;
  • Amennyiben Ön is szeretné ha cégét ajánlanánk ajánlói rendszerünkön keresztül, akár az Ön által kiválasztott célcsoportoknak,
  • Amennyiben Önnek még nincsen weblapja, és nem akar nagy összegeket beruházni új weboldal készítéséhez, de úgy látja a mai piaci helyzetben jelen kell lennie a weben
  • Amennyiben Ön nem akar beruházni újabb és újabb összegeket weboptimalizálásra és keresőoptimalizálásra

Hogyan válhat partnerünkké?

Partnereinket olyan minőségi kritériumok által válogatjuk ki amely alapján biztonsággal ajánlhatjuk tovább szolgáltatásaikat, termékeiket.

Első lépésként személyes találkozót egyeztetünk cégükkel, hogy megismerhessük cégüket, alapvető tevékenységükön, fő profiljukon felül specialitásaikat, valamint olyan lényeges ismérveket, mint például mekkorának számítanak a piacon, területileg hová értékesítenek, milyen specialitásaik vannak, valamint a jövőre nézve, mely piacokra (kül- vagy belpiacokra) való nyitást tervezik. A személyes találkozó arra is kiváló lehetőségként szolgál, hogy egyúttal igényelheti költségoptimalizálás vagy beszerzés menedzsment iránti igényének felmérését.

Időpontegyeztetésért keresse kollegáinkat a +36 1-787-4910 telefonszámon.

Belföld

Üzleti ajánlatok

Luxus szállodaépületek építéséhez és felújításaihoz keresünk alvállalkozókat!Generál Kivitelezői Zrt. Luxus ( 4-5 csillagos ) Szállodaépületei új építéséhez és felújításaihoz hatékonyan és jó minőségben dolgozó számlaképes alvállalkozói kapacitásokat keres januári kezdésekhez.
Részletek
Megbízható könyvelőt keres? Családi vagy társas vállalkozás? Kérjen konzultációs időpontot! Számunkra a legfontosabb, hogy megbízóink megbízható, pontos, de ugyanakkor az Ő igényeikhez – rugalmasan alkalmazkodó hátteret érezhessenek maguk mögött.
Részletek
Hosszú távú projektjeinkhez keresünk alvállalkozókat!Generál kivitelező cégünk keres hosszú távú projektjeinkhez (Ipari létesítmények, irodaházak, lakóparkok, társasházak, Hotelek, Villák, családi házak, iskolák, kórházak építése, felújítása) csapatokat, fő-és alvállalkozókat.
Részletek
Tegye egyedivé rendezvényét tüzijátékkal!Tegye felejthetetlenné az Önnek jelentős eseményeket, örökítse meg a nap fénypontját! Állunk szíves rendelkezésére rendezvényfotózással, fotózással, Jászapáti üzletünkben műteremmel, analóg és digitális kidolgozó laborral, digitális eszközökkel és számítógépes videó szerkesztő...
Részletek
Teljeskörű könyvelés az irodámban!Teljeskörű könyvelést, bér és tb. ügyintézést vállalok 3.kerületi irodámban Budapesten. Precíz, korrekt munkavégzéssel, 30 éves szakmai tapasztalattal, és reális árakkal várom ügyfeleimet!
Részletek
A földmunkavégzés széles spektrumát fogja át tevékenységünk.Pincevágástól (Szent Andrea borászat) patakmeder és partfalépítésen át, a házalap és pincetömb kiemeléseken keresztül, külterületi utak vagy nem utolsó sorban a „Kerékpárral a Bükkön át” programban Eger város teljes hosszában épülő kerékpárút teljes földmunkájáig.
Részletek
Ragasztástechnika, csiszolástechnika, munkavédelem25 éves szakmai tapasztalattal a ragasztástechnika, csiszolástechnika, munkavédelem területén! Vállalkozásunk elsősorban ipari felhasználók minél rugalmasabb kiszolgálását tűzte ki céljául, üzemmérettől függetlenül. Portfóliónkba tartozik a megoldandó technológiai feladatok...
Részletek
Magas minőség - korrekt ár - pontos határidő!A vállalt munkákat magas minőségben, korrekt áron és határidőre végezzük. Gépparkunk teljes mértékben kiszolgálja a munkáink elvégzéséhez szükséges alkatrészgyártást. A géppark mellett jelentős folyamatfejlesztéseket, belső elemzéseket végzünk, amely a vevői elégedettség...
Részletek
Megbízható, profi könyvelési szolgáltatásért forduljon hozzánk bizalommal Minden ügyfelünkre kiemelt figyelmet fordítunk, akár egyéni vállalkozó kisebb bizonylatszámmal, vagy nagyobb cég sok száz könyvelendő tétellel és nagyobb létszámmal. Munkánkért garanciát vállalunk, könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk.
Részletek
Próbálja ki online számlázó rendszerünket!Az irodából elindulás után kellene számlát küldenie, vagy éppen elfoglalt, a rendszer mindig a rendelkezésére áll. Állítsa ki a számlát, vagy állítson be ütemezést automatikus számlázásra Ön lehet, hogy még pihen, mikor az Ügyfelei már kézhez kapják a számlát.
Részletek
Pénzügyi-számviteli, szakellenőri szolgáltatásMinősítési tanúsítvánnyal rendelkező könyvelőként állok rendelkezésére, 20 éves szakmai tapasztalattal. Teljeskörű könyvelés, bérszámfejtés, pénzügyi-számviteli szakellenőri szolgáltatás.
Részletek
Személyre szabott egyedi csomagokat ajánlunkMinden kedves Ügyfelünknek személyre illetve cégre szabott szolgáltatást nyújtunk, fontos számunkra, hogy Ön is az egyedi csomagot egyikét élvezhesse. Fontosnak tartjuk a precíz és felelősségteljes munkán kívül, hogy ügyfeleink döntéseihez gyors információkkal, és tanácsokkal...
Részletek
Vállaljuk minden típusú klíma és hűtéstechnikai berendezés javítását Fő profilunk a klíma és hűtéstechnikai berendezések forgalmazása, beszerelése, javítása és karbantartása.
Részletek
Minőségben elkészítjük prezentációs anyagait!Országosan vállalunk nyomdai munkákat, kisebb-nagyobb megrendeléseket, digitális nyomtatást prezentációs és marketing anyagaihoz, mint szórólap, plakát, könyv, prospektus,- és egyéb nyomtatványok.
Részletek
MIPA festékrendszerek minden területre!A Mipa Color Kft. szinte minden festési igényre megoldást kínál termékeivel, legyen szó • járműfényezési-, • ipari korrózióvédelmi-, • fa- és bútoripari, valamint • lakossági jellegű festésről.
Részletek
Szállítószalag pályák, görgők,- és egyéb berendezésekCégünk fő profilja komplett szállítószalag pályák, gumihevederek, szállítószalag görgők, kopásálló gumilemezek, hajtóművek, valamint őrlő, osztályozó berendezések alkatrészeinek forgalmazása, illetve komplex feladatok ellátása, mely magában foglalja a tervezéstől a...
Részletek
Betonacél távtartók és uszodarács feszített víztükrű medencékhez egyenesen a gyártótól!Ajánljuk uszodarácsunkat fürdőfenntartóknak, kivitelezőknek. Az általunk gyártott uszodarácsainkra 5 év garanciát biztosítunk.
Részletek
Hallott a 2018 július 1-től életbelépő új számlázási szabályokról? Felkészült már rá? És az Ön könyvelője? Az elektronikus számlázás ne csak a NAV dolgát könnyítse meg!
Részletek
SEBIFOTÓ – Professzionális fotózásEgyedi fotózás 25 éves szakmai tapasztalattal! Ha szeretné megörökíteni rendezvénye legjobb pillanatait, ha új portfóliót készítene eddigi munkáiból, ha weblap megjelenéséhez kiváló minőségű, új fotókra van szüksége, keresse a SEBIFOTÓT! Nemzetközi munkákat is elvállalunk!
Részletek
Nyomtatók, fénymásolók bérbeadása cégeknek ingyenes szervizzel!Ön csak a kinyomtatott oldalak után fizet, minden más költség cégünket terheli: ingyenes kellékanyagot és szervizhátteret biztosítunk!
Részletek
Kötőelemek, rozsdamentes INOX csavarok széles választékával várjuk!Dorogi nagykereskedelmi raktárunk és a Budapesten működő INOX MARINE üzletünk összességében széles választékot és biztos forrást nyújt a felhasználóknak és a kereskedőknek egyaránt.
Részletek
Rendeljen privát szakácsot rendezvényére!A SéfPlaza egy olyan online piacfelület, ahol lehetőséged van arra, hogy privát szakácsokat vagy egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat rendelj. Magyarországon 2017-ben indult el a szolgáltatás és célunk, hogy megtartva a minőséget, továbbra is egyedire tudjuk szabni...
Részletek
Cégalapítástól a havi bevallásokig, adótanácsadásigAkár a cégalapítástól kezdjük a könyvelést, induló cégeket is elvállalunk. Igény szerint intézzük számlázását is, gondoskodunk a tárgyi eszközök nyilvántartásáról, induló vállalkozás esetén gondoskodunk a szabályzatok kialakításáról, később pedig aktualizálásukról is.
Részletek
Mit nyújt az Irodaszékfutár?  Ülőmunkát végez? Szeretne az alkalmazottainak kényelmes, egészséges gerinctartást nyújtó irodaszékeket biztosítani? Ha ízléses irodabútorra, emellett kényelmes és időtálló irodaszékre vágyik, akkor jó helyen jár!
Részletek
Nem igazodik el az adók világában? Bízza igazi szakemberekre!Mi mindent megteszünk, hogy ebben a kiszámíthatatlan adókörnyezetben folyamatosan kövessük az aktuális törvényi változásokat. A várható következményekről ügyfeleinket személyre szabottan tájékoztatjuk, hogy az előnyöket mielőbb kiaknázzuk, a kedvezőtlen hatásokat...
Részletek
Megbízható segítséget nyújtunk a könyvelésébenTöbb mint 20 éve folyamatosan foglalkozunk könyveléssel, bérszámfejtéssel, ehhez kapcsolódó TB és munkaügyi feladatok ellátásával, bevallások és egyéb adatszolgáltatások elkészítésével, hatóságok előtti képviselettel és könyvvizsgálattal.
Részletek
Komplex napkollektoros rendszerek tervezése, gyártása Fő tevékenységünk kollektor rendszer elemek, valamint komplex napkollektoros rendszerek tervezése, gyártása és kivitelezése. Alkalmazott technológiáink, az Európai Uniós országokban meghatározó szerepet töltenek be.
Részletek
Teljeskörű könyvelést és pályázatírást vállalunkVállaljuk cége teljeskörű könyvelését, bérszámfejtést,TB- és munkaügyi nyilvántartását, hatóság előtti képviseletét 15 éves szakmai tapasztalattal.
Részletek
Szimulátorok promóciós célokra és csapatépítő tréningekreA szimulátorok látványos és egyedülálló színfoltként vonzzák a látogatókat, különösen ott, ahol az emberek figyelmét fontos megragadni. Az egyediségük pedig lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb termékek és szolgáltatások promócióját kiegészítsék, különleges eladásösztönzőként.
Részletek
Könyvvizsgálói és adószakértői háttérrel várjuk ügyfeleinket!Az általunk könyvelt cégek a gazdaság különféle szektoraiban működnek. Pl. újságírás , média,építőipar , vendéglátás,ruházati kis és nagykereskedelem,humán egészségügy,stb.
Részletek