Referenciák

Referenciapartnereink mutatkoznak be néhány gondolattal a VIPbusiness Kft.-vel való együttműködésükről.

A cég üzletközvetítési tevékenységének azon szegmensét – költségoptimalizálás, beszerzés menedzsment, üzleti ajánlatok – megjelölve, melyre kapcsolatunk épül.

Tekintse meg bemutatkozásukat, legyen az Ön vállalkozása is partnerünk!

Irodaszer megtakarítás!

Irodaszer megtakarítás!

Valóban néhány ezer Ft-os megtakarítást jelent az irodaszerek rendelését tekintve az Önök közreműködése. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a megrendelésekkel kapcsolatban, egyszerű a rendelés emailen keresztül, gyors kiszállítás, megfelelő... Részletek

Mobilszámlánk 50 %-al csökkent!

Mobilszámlánk 50 %-al csökkent!

Nagyon örömteli volt, hogy a VIP Business Hungary Kft.-n keresztül sikerült a mobiltelefon költségeinket, majdhogynem a felére csökkenteni, azaz majdnem 50%-al lejjebb faragni a fizetendő mobil számlát. Azóta eltelt félév és minden rendben van.... Részletek

30%-os megtakarítás!

30%-os megtakarítás!

Köszönjük a VIP Business Hungary Kft-nek a telekommunikációs segítséget, ugyanis örömmel jelenthetem, hogy 30%-os megtakarítást sikerült elérni. Az ügyintézésnél is minden rendben volt, zökkenőmentesen lezajlott. Átlagosan 120-130.000 Ft-os... Részletek

Több mint 30%-al csökkent a mobilszámlánk!

Több mint 30%-al csökkent a mobilszámlánk!

2012 elejére a telekommunikáció területén a mobilokkal kapcsolatos számlákat sikerült lecsökkenteni cégünk számára! Örömmel tudatom Önnel, hogy a napokban megkapott (második) telefonszámlánk ( 10 db. SIM kártyára) a közvetítői költségekkel... Részletek

Majzik-Épaut Kft.

Majzik-Épaut Kft.

2010 márciusában találkoztam a VIP Business Hungary Kft. képviselőjével, aki egy személyes tárgyalás révén ismertette a cég szolgáltatásait és az abban lévő üzleti lehetőségeket. Elsősorban a fő profilunkat érintő üzleti partnerközvetítés... Részletek

Weboptim

Weboptim

2007 óta ismerem a VIP Business Hungary Kft-t, akik elsősorban üzleti partnerközvetítéssel foglalkoznak, s ezen szolgáltatásuk által cégünknek is hoztak már több megrendelőt. Cégünk weblapkészítéssel, keresőoptimalizálással,... Részletek

Terra Flottakezelő Kft.

Terra Flottakezelő Kft.

2010 kora őszén kerültünk kapcsolatba a VIP Business Hungary Kft-vel egy közös partnerünkön keresztül. A VIP Business tevékenysége azért kiemelten érdekes, mert költségoptimalizálási lehetőségeket kutat fel partnerei számára, és menedzsmentje azon... Részletek

Nemzetközi üzleti partnerközvetítés (New York)

Nemzetközi üzleti partnerközvetítés (New York)

A cég vezetőjét már évek óta ismerem, megbízható embernek tartom. Ezért is merem ajánlani a VIP Business Hungary Kft. szolgáltatásait. Gyakorlatilag hasonló dologgal foglalkozunk az üzleti partnerközvetítés terén, csak mi elsősorban a... Részletek

IKO INFO Kft.

IKO INFO Kft.

2010. eleje óta kezdtünk dolgozni a VIP Business Hungary Kft-nek. Cégünk jogi háttér biztosításásval és kintlévőség-kezeléssel foglalkozik. Jó néhány ügyfelünkkel az ő ajánlásuk alapján kerültünk kapcsolatba. Tevékenységünket abból a célból... Részletek

Herman Ottó Általános Iskola

Herman Ottó Általános Iskola

Több mint három éve találtam rá a VIP Business Hungary Kft. szolgáltatásaira, egy ismerősöm ajánlása által. A Hermann Ottó Általános Iskola üzemeltetési vezetőjeként, azzal a kéréssel fordultam a VIP Business-hez, hogy szeretnék árajánlatokat... Részletek

2 oldal, 11 összesen, 1-10 ««  «  1 2  »  »»
Belföld

Üzleti ajánlatok

Teljeskörű könyvelést és pályázatírást vállalunkVállaljuk cége teljeskörű könyvelését, bérszámfejtést,TB- és munkaügyi nyilvántartását, hatóság előtti képviseletét 15 éves szakmai tapasztalattal.
Részletek
Vállaljuk minden típusú klíma és hűtéstechnikai berendezés javítását Fő profilunk a klíma és hűtéstechnikai berendezések forgalmazása, beszerelése, javítása és karbantartása.
Részletek
Nyomtatók, fénymásolók bérbeadása cégeknek ingyenes szervizzel!Ön csak a kinyomtatott oldalak után fizet, minden más költség cégünket terheli: ingyenes kellékanyagot és szervizhátteret biztosítunk!
Részletek
Egyedi kefére van szüksége?Megbízható, minőségi terméket szeretne, amivel könnyen lehet dolgozni? Esetleg több ilyen darabot szeretne készíttetni? Mi tudunk Önnek ebben segíteni, cégünk egyedi kefék gyártásával foglalkozik!
Részletek
Gyors és minőségi pénzügyi és könyvelési támogatásA vállalkozási tevékenység méretétől és komplexitásától függetlenül vállalunk gyors és minőségi pénzügyi és könyvelési támogatást. Kötelezze el magát a magas hozzáadott értékű és ügyfélközpontú szolgáltatás mellett!
Részletek
A Vendomat kávé,- snack,- szendvics- és víz automatákkal gyors és magas színvonalú az ellátás! Ha egy jó erős feketére, kellemes tejeskávéra, vagy egy frissen szűrt teára vágyik, az automata azonnal elkészíti, s kielégíti még a legigényesebb fogyasztók kívánalmait is.
Részletek
Személyre szabott egyedi csomagokat ajánlunkMinden kedves Ügyfelünknek személyre illetve cégre szabott szolgáltatást nyújtunk, fontos számunkra, hogy Ön is az egyedi csomagot egyikét élvezhesse. Fontosnak tartjuk a precíz és felelősségteljes munkán kívül, hogy ügyfeleink döntéseihez gyors információkkal, és tanácsokkal...
Részletek
Garanciával vállaljuk cége teljeskörű könyvelését!Vegye igénybe szolgáltatásunkat kockázatok nélkül! Munkánkat precíz, pontos munkavégzés jellemzi, 15 éves szakmai tapasztalattal, magasan képzett szakemberekkel! Elégedettségi garanciával vállaljuk cége könyvelését!
Részletek
Vállalatirányítási programmal helyszíni, külső könyvelést is vállalunk!Helyszínen történő könyvelést, megrendelőnk vállalatirányítási programjának használatával is vállaljuk (SAP, Nagy Machinátor, stb.) VIP-tagoknak 10-50% kedvezmény!
Részletek
Építészeti tervezés, műszaki ellenőrzés Fő profilunk építészeti tervezés, építészmérnök szakvélemény, szakértés, építési műszaki ellenőrzés, szakértő tanácsadás, - átalakítás, vagy új építésű munkák, passzív ház tervezés.
Részletek
Megbízható könyvelőt keres? Családi vagy társas vállalkozás? Kérjen konzultációs időpontot! Számunkra a legfontosabb, hogy megbízóink megbízható, pontos, de ugyanakkor az Ő igényeikhez – rugalmasan alkalmazkodó hátteret érezhessenek maguk mögött.
Részletek
Kültéri fa,- és műanyag nyílászárók, beltéri ajtókAz egész ország területén vállaljuk kültéri,- és beltéri ajtók, ablakok, nyílászárók cseréjét, beépítését.
Részletek
Ragasztástechnika, csiszolástechnika, munkavédelem25 éves szakmai tapasztalattal a ragasztástechnika, csiszolástechnika, munkavédelem területén! Vállalkozásunk elsősorban ipari felhasználók minél rugalmasabb kiszolgálását tűzte ki céljául, üzemmérettől függetlenül. Portfóliónkba tartozik a megoldandó technológiai feladatok...
Részletek
Építőipari munkákat vállalunk!Célunk, hogy minél szélesebb körben szolgáljuk ki megrendelőinket, 1998 óta új tevékenységi körök beépítésével, munkatársaink, alkalmazottaink folyamatos képzésével. Vállaljuk házak, középületek teljeskörű generál kivitelezését, közműhálózatok építését, karbantartását...
Részletek
Komplex számviteli szolgáltatást keres?Nem szeretne számos szolgáltatóval bajlódni a könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, könyvvizsgálat, pénzügyi termékek és biztosítások területén? A megoldás Ön számára a Controll-R Kft. húsz éves megbízható szakértelme.
Részletek
Meghibásodott a gépe, újra van szüksége?Állunk rendelkezésére szerviz szolgáltatásainkkal, rendszergazdai és állandó távfelügyeleti szolgáltatásainkkal cégek és magánszemélyek részére egyaránt, több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal. VIP-tagoknak 10% kedvezményt adunk!
Részletek
20 éves szakmai tapasztalattal a biztonságért!Cégünk kiváló referenciák és kiemelkedő kárbiztosítási feltételek mellett, szakképzett, alkalmassági és kamaratagsági bizonyítvánnyal rendelkező, udvarias, kellemes megjelenésű munkatársaival áll az Ön rendelkezésére az ország teljes területén a szolgáltatásaival.
Részletek
Nálunk minden Ügyfél személyre szabott kiszolgálást kap!Célunk, hogy minél magasabb szakmai színvonalon lássuk el a könyvelési, adóbevallási, egyéb tanácsadási szolgáltatásainkat. Ügyfeleinkkel személyes, bizalmi kapcsolat kiépítésére törekszünk. Adózási, számviteli, pénzügyi elszámolási tanácsokkal segítjük döntéseik meghozatalát.
Részletek
Karnisok, függönyök széles választékát kínáljuk!Budakalászi bemutatótermünkben minden webáruházunkban található karnis megtekinthető, ezenkívül függönyök, árnyékolók széles kínálatából választhat, így ha vásárlás előtt szeretne megbizonyosodni azok minőségéről, várjuk Önt szeretettel üzletünkben!
Részletek
Tisztítószerek, ipari tisztító,- és higiéniai termékek gyártásaTermékkínálatunk széleskörű, az ipari törlőkendőktől a létesítményhigiéniai termékeken keresztül foglalkozunk általános takarító- és tisztítószerekkel. Az általános higiéniai választék mellett felkészültünk több szakma speciálisabb igényeinek kielégítésére is.
Részletek
Műszaki dokumentáció és költségkalkuláció készítéseBeruházási és energetikai pályázatokhoz, műszaki dokumentáció, költségkalkuláció készítése.
Részletek
 Ha időtálló megoldásokat keres az otthona körül, jó helyen jár! Vállalkozásunk újrahasznosított műanyagból készült építőelemeket forgalmaz. Termékeink ellenállnak az időjárásnak, nedvességnek, korhadásnak és UV sugárzásnak. Távol tartják az élősködőket és a penészgombákat.
Részletek
SEBIFOTÓ – Professzionális fotózásEgyedi fotózás 25 éves szakmai tapasztalattal! Ha szeretné megörökíteni rendezvénye legjobb pillanatait, ha új portfóliót készítene eddigi munkáiból, ha weblap megjelenéséhez kiváló minőségű, új fotókra van szüksége, keresse a SEBIFOTÓT! Nemzetközi munkákat is elvállalunk!
Részletek
Magas szintű, pontos, komplex műszaki és gazdasági szolgáltatások!Fő tevékenységi körünk a gépalkatrészek, gépek gyártása, felújítása élettartam növelő eljárásokkal. Partnereink kutatóintézetek, egyetemi tanszékek, bejegyzett szakértők, ipari és kereskedelmi társaságok. Munkatársaink több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező mérnökök,...
Részletek
Egyedi szerszámkészítés, forgácsolás, CNC megmunkálásGyártmányaink Európa több országában is ismert és kedvelt termékek. Külföldi partnereink Németországba, Szlovákiába, Csehországba, Romániába és Ukrajnába szállítják termékeinket. Saját gépjárműveinkkel megfelelő mennyiségű tétel megrendelése esetén - rövid lefutási idővel -...
Részletek
Szabad kapacitásunkra NC, CNC forgácsolást vállalunk!NC, CNC és hagyományos gépparkkal rendelkezünk, amelyekkel nagyobb százalékban alumínium és saválló anyagok finomfelületi megmunkálását végezzük.
Részletek
Teljeskörű könyvelés az irodámban!Teljeskörű könyvelést, bér és tb. ügyintézést vállalok 3.kerületi irodámban Budapesten. Precíz, korrekt munkavégzéssel, 30 éves szakmai tapasztalattal, és reális árakkal várom ügyfeleimet!
Részletek
Homlokzat hőszigetelés, külső-belső festésMegbízható minőségben dolgozunk, szigorúan tartva a technológiákat, rendezett környezettel. VIP-tagoknak kedvezményt adunk egyedi megbeszélés alapján!
Részletek
Komplex napkollektoros rendszerek tervezése, gyártása Fő tevékenységünk kollektor rendszer elemek, valamint komplex napkollektoros rendszerek tervezése, gyártása és kivitelezése. Alkalmazott technológiáink, az Európai Uniós országokban meghatározó szerepet töltenek be.
Részletek
Nyomdánkban elvégezzük a grafikai tervezést,  nyomdai gyártás előkészítéstNyomdánkban elvégezzük a grafikai tervezést, a tipográfiai szerkesztést és a nyomdai gyártás előkészítést. Nyomdai munkákat folyamatosan vállalunk: céges névjegykártya, céges levél papír, cégbemutató anyagok, borítékok dossziék, prospektus, szórólap, ügyviteli,...
Részletek