Referenciák

Referenciapartnereink mutatkoznak be néhány gondolattal a VIPbusiness Kft.-vel való együttműködésükről.

A cég üzletközvetítési tevékenységének azon szegmensét – költségoptimalizálás, beszerzés menedzsment, üzleti ajánlatok – megjelölve, melyre kapcsolatunk épül.

Tekintse meg bemutatkozásukat, legyen az Ön vállalkozása is partnerünk!

Irodaszer megtakarítás!

Irodaszer megtakarítás!

Valóban néhány ezer Ft-os megtakarítást jelent az irodaszerek rendelését tekintve az Önök közreműködése. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a megrendelésekkel kapcsolatban, egyszerű a rendelés emailen keresztül, gyors kiszállítás, megfelelő... Részletek

Mobilszámlánk 50 %-al csökkent!

Mobilszámlánk 50 %-al csökkent!

Nagyon örömteli volt, hogy a VIP Business Hungary Kft.-n keresztül sikerült a mobiltelefon költségeinket, majdhogynem a felére csökkenteni, azaz majdnem 50%-al lejjebb faragni a fizetendő mobil számlát. Azóta eltelt félév és minden rendben van.... Részletek

30%-os megtakarítás!

30%-os megtakarítás!

Köszönjük a VIP Business Hungary Kft-nek a telekommunikációs segítséget, ugyanis örömmel jelenthetem, hogy 30%-os megtakarítást sikerült elérni. Az ügyintézésnél is minden rendben volt, zökkenőmentesen lezajlott. Átlagosan 120-130.000 Ft-os... Részletek

Több mint 30%-al csökkent a mobilszámlánk!

Több mint 30%-al csökkent a mobilszámlánk!

2012 elejére a telekommunikáció területén a mobilokkal kapcsolatos számlákat sikerült lecsökkenteni cégünk számára! Örömmel tudatom Önnel, hogy a napokban megkapott (második) telefonszámlánk ( 10 db. SIM kártyára) a közvetítői költségekkel... Részletek

Majzik-Épaut Kft.

Majzik-Épaut Kft.

2010 márciusában találkoztam a VIP Business Hungary Kft. képviselőjével, aki egy személyes tárgyalás révén ismertette a cég szolgáltatásait és az abban lévő üzleti lehetőségeket. Elsősorban a fő profilunkat érintő üzleti partnerközvetítés... Részletek

Weboptim

Weboptim

2007 óta ismerem a VIP Business Hungary Kft-t, akik elsősorban üzleti partnerközvetítéssel foglalkoznak, s ezen szolgáltatásuk által cégünknek is hoztak már több megrendelőt. Cégünk weblapkészítéssel, keresőoptimalizálással,... Részletek

Terra Flottakezelő Kft.

Terra Flottakezelő Kft.

2010 kora őszén kerültünk kapcsolatba a VIP Business Hungary Kft-vel egy közös partnerünkön keresztül. A VIP Business tevékenysége azért kiemelten érdekes, mert költségoptimalizálási lehetőségeket kutat fel partnerei számára, és menedzsmentje azon... Részletek

Nemzetközi üzleti partnerközvetítés (New York)

Nemzetközi üzleti partnerközvetítés (New York)

A cég vezetőjét már évek óta ismerem, megbízható embernek tartom. Ezért is merem ajánlani a VIP Business Hungary Kft. szolgáltatásait. Gyakorlatilag hasonló dologgal foglalkozunk az üzleti partnerközvetítés terén, csak mi elsősorban a... Részletek

IKO INFO Kft.

IKO INFO Kft.

2010. eleje óta kezdtünk dolgozni a VIP Business Hungary Kft-nek. Cégünk jogi háttér biztosításásval és kintlévőség-kezeléssel foglalkozik. Jó néhány ügyfelünkkel az ő ajánlásuk alapján kerültünk kapcsolatba. Tevékenységünket abból a célból... Részletek

Herman Ottó Általános Iskola

Herman Ottó Általános Iskola

Több mint három éve találtam rá a VIP Business Hungary Kft. szolgáltatásaira, egy ismerősöm ajánlása által. A Hermann Ottó Általános Iskola üzemeltetési vezetőjeként, azzal a kéréssel fordultam a VIP Business-hez, hogy szeretnék árajánlatokat... Részletek

2 oldal, 11 összesen, 1-10 ««  «  1 2  »  »»
Belföld

Üzleti ajánlatok

Kültéri és beltéri reklámtáblák és információs rendszerek tervezéseCégek arculati elemeinek gyártásával,- és szerelésével, reklámgyártással, kül,- és beltéri reklámszerkezetek tervezésével, valamint finomlemezes épületburkolással foglalkozik. Több mint egy évtizedes tapasztalattal állunk rendelkezésére, a tervezéstől a megvalósításig!
Részletek
Naprakész segítséget nyújtunk az üzleti élettel kapcsolatos ügyvitelében!Minőségi szolgáltatást nyújtunk a napi könyvelés, adóbevallás és bérszámfejtés területén könyvelőirodánkban. Az áraink az elvégzett feladattól függnek és az ügyféllel közösen alakítjuk ki ezeket.
Részletek
Precíziós alkatrészek és készülékek gyártásaTapasztalt szakembereink szinte minden elképzelést meg tudnak valósítani, és egyedi darabok elkészítését ugyanúgy vállaljuk, mint kis- vagy közepes szériákat.
Részletek
Legyen naprakész HR rendszere!A perbit.insight HR rendszer a legmodernebb technikai megoldásokkal támogatja a legkülönfélébb feladatok végrehajtását. Minden információ naprakész, és könnyedén hozzáférhető. A perbit.insight megteremti a lehetőségét a pontos mennyiségi és minőségi értékelésnek.
Részletek
Könyvelés, könyvvizsgálat, igazságügyi szakértésVállalkozások teljeskörű könyvelését vállaljuk 25 éves szakmai tapasztalattal! Ezenkívül állunk rendelkezésére könyvvizsgálat, igazságügyi szakértés területén, szakértői vélemények készítésével!
Részletek
Könyvelés: 30 éves szakmai tapasztalattal!30 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik könyvelő társaságunk. Vállalunk könyvelést, bérszámfejtést és a hozzánk kapcsolódó határidős feladatokat.
Részletek
Árnyékolástechnika -  mindenre létezik szakszerű megoldás!Több mint tíz éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére árnyékolástechnikai szolgáltatásainkkal.
Részletek
Acél bejárati ajtó házhozszállítással, akció!Biztonsági ajtóinkat (HiSec biztonsági ajtók, Gerda biztonsági ajtók és minőségi fém biztonsági ajtók) - a lehető legkedvezőbb feltételek mellett - beépítéssel szállítjuk az ország egész területére, szerződött futáraink rövid határidővel szállítják a megrendelt acélajtót és...
Részletek
Megbízható, profi könyvelési szolgáltatásért forduljon hozzánk bizalommal Minden ügyfelünkre kiemelt figyelmet fordítunk, akár egyéni vállalkozó kisebb bizonylatszámmal, vagy nagyobb cég sok száz könyvelendő tétellel és nagyobb létszámmal. Munkánkért garanciát vállalunk, könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk.
Részletek
Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!Minden igényt kielégítő választék lakberendezéshez: lakástextil, függöny, méteráru, ágyneműk, törölközők. Állunk rendelkezésére felméréssel, egyedi szabással, varrással és felszereléssel!
Részletek
A tervezéstől a megvalósulásig mindenben segítünk.Teljes odafigyeléssel és nagy lelkesedéssel szervezek minden egyes rendezvényt, legyen az akár kisebb, családi vagy több száz embert megmozgató, vállalati rendezvény. Minden esemény ugyanolyan fontos számomra!
Részletek
Szabad kapacitásunkra NC, CNC forgácsolást vállalunk!NC, CNC és hagyományos gépparkkal rendelkezünk, amelyekkel nagyobb százalékban alumínium és saválló anyagok finomfelületi megmunkálását végezzük.
Részletek
Éjjel-nappal figyeljük értékeit!24 órás távfelügyeletben számítógép segítségével figyeljük a házak, irodák érzékelőinek jelzéseit, intézkedést igénylő jel beérkezése esetén ( támadás, betörés ) haladéktalanul értesítjük kivonuló szolgálatunkat.
Részletek
Invert hulladék átvétel és rekultivációCégünk jogerős engedéllyel rendelkezik a beton, tégla, cserép, üveg, fa és vegyes inert hulladékok átvételére. Ezenfelül cégünk 2000-ben kötött 20 éves szerződést a Sárisáp határában lévő Kaolin kötésű kvarc-homokkő bányát üzemeltető céggel a rekultivációs folyamatok elvégzésére.
Részletek
Kartondobozok: a tervezéstől a kivitelezésig!Üzemünk a hullámpapírlemezből (HPL) készíthető termékek összességét képes legyártani, több éves, évtizedes gyakorlatával, szakma tapasztalatával. Saját szállítóeszközeinkkel, a pontos határidőre történő leszállítását tudjuk biztosítani termékeinknek!
Részletek
Könyvelés adóoptimalizálási tanácsadással!Nálunk a könyvelési díj mindent tartalmaz, nincsenek külön költségek! Diplomával rendelkező könyvelőink közgazdászok is egyben, számíthat ránk adótanácsadás területén vagy adótervezési kérdésekben. VIP-tagoknak a beszámoló készítése ingyenes!
Részletek
Vállalatirányítási programmal helyszíni, külső könyvelést is vállalunk!Helyszínen történő könyvelést, megrendelőnk vállalatirányítási programjának használatával is vállaljuk (SAP, Nagy Machinátor, stb.) VIP-tagoknak 10-50% kedvezmény!
Részletek
Megbízható könyvelőt keres? Családi vagy társas vállalkozás? Kérjen konzultációs időpontot! Számunkra a legfontosabb, hogy megbízóink megbízható, pontos, de ugyanakkor az Ő igényeikhez – rugalmasan alkalmazkodó hátteret érezhessenek maguk mögött.
Részletek
Szimulátorok promóciós célokra és csapatépítő tréningekreA szimulátorok látványos és egyedülálló színfoltként vonzzák a látogatókat, különösen ott, ahol az emberek figyelmét fontos megragadni. Az egyediségük pedig lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb termékek és szolgáltatások promócióját kiegészítsék, különleges eladásösztönzőként.
Részletek
Nálunk minden Ügyfél személyre szabott kiszolgálást kap!Célunk, hogy minél magasabb szakmai színvonalon lássuk el a könyvelési, adóbevallási, egyéb tanácsadási szolgáltatásainkat. Ügyfeleinkkel személyes, bizalmi kapcsolat kiépítésére törekszünk. Adózási, számviteli, pénzügyi elszámolási tanácsokkal segítjük döntéseik meghozatalát.
Részletek
Túlsúlyos– és túlméretes szállítmányok szállításaFő tevékenységünk túlsúlyos– és túlméretes szállítmányok szállítása, valamint útvonal biztosítása, engedély-beszerzése, és az ezzel járó egyéb feladatok ellátása.
Részletek
Házhoz megyünk könyvelési anyagaiért!Kisvállalkozóknak teljeskörű könyvelést bérszámfejtést, tb-ügyintézést vállalunk! NAV képviseletet,felszámolási tanácsadást, 30 éves szakmai tapasztalattal. Házhoz megyünk az anyagokért megegyezés szerint!.
Részletek
Homlokzat hőszigetelés, külső-belső festésMegbízható minőségben dolgozunk, szigorúan tartva a technológiákat, rendezett környezettel. VIP-tagoknak kedvezményt adunk egyedi megbeszélés alapján!
Részletek
Építészeti tervezést vállalunk 30 éves szakmai tapasztalattal!Cégünk saját tervezőkkel végzi az építészeti, statikai, épületszigetelési, lakberendezési, belső-építészeti szakterületekhez tartozó tervezési munkákat.
Részletek
Nyomtatók, fénymásolók bérbeadása cégeknek ingyenes szervizzel!Ön csak a kinyomtatott oldalak után fizet, minden más költség cégünket terheli: ingyenes kellékanyagot és szervizhátteret biztosítunk!
Részletek
Építészeti tervezés, műszaki ellenőrzés Fő profilunk építészeti tervezés, építészmérnök szakvélemény, szakértés, építési műszaki ellenőrzés, szakértő tanácsadás, - átalakítás, vagy új építésű munkák, passzív ház tervezés.
Részletek
Bízza ránk könyvelését, pénzügyeit!Munkánkat precíz, pontos munkavégzés jellemzi, 25 éves szakmai tapasztalattal, magasan képzett szakemberekkel!
Részletek
A Cartell-Holding Kft a  magánbiztonsági  szolgáltatások széles körét kínálja megrendelőinek!A vagyonvédelem területén, objektumok, belső és külső telephelyek élőerős őrzése, szükség szerint szolgálati kutyás megerősítéssel.
Részletek
Riasztórendszerek telepítése, karbantartásaSatel riasztórendszerek telepítését, karbantartását, kamerarendszerek telepítését vállaljuk 10 éves szakmai tapasztalattal. Ezenkívül vállaljuk épületek villamos és építőmesteri munkálatait is.
Részletek
A földmunkavégzés széles spektrumát fogja át tevékenységünk.Pincevágástól (Szent Andrea borászat) patakmeder és partfalépítésen át, a házalap és pincetömb kiemeléseken keresztül, külterületi utak vagy nem utolsó sorban a „Kerékpárral a Bükkön át” programban Eger város teljes hosszában épülő kerékpárút teljes földmunkájáig.
Részletek