Rólunk

Bemutatkozás Partnereink Elérhetőségeink

Különleges, Magyarországon abszolút egyedülálló költséghatékony módszereink az üzletközvetítés fogalmát egy egészen más dimenzióba emelik. Ismerje meg szolgáltatásaink egyediségét, sokoldalúságát, hasznosságát és érezze magát V.I.P. ügyfélnek!

Társaságunk azzal a céllal alakult 2007-ben, hogy az üzletközvetítés piacán megkerülhetetlen tényezővé és az üzleti élet egyik fontos kikötőjévé váljon. Üzleti filozófiánk alapja partnereink olyan magas színvonalú, sokoldalú, és a költségeket optimalizáló szolgáltatásban való részesítése mely által egzakt módon mérhető bevétel növekedést, újabb piacokra való eljutást, költségcsökkenést, hatékonyságnövekedést érhetnek el. A magyar mikro, kis és középvállalkozások számára az újabb megrendelőkhöz, újabb partneri kapcsolatokhoz való eljutást segítjük kiterjedt hazai és nemzetközi – 43 országot felölelő – kapcsolatrendszerünk által.

Üzletközvetítés alatt alapvetően két dolgot szoktak érteni Magyarországon, az egyik, hogy különböző cégek toboroznak ügyfeleket üzletközvetítés címén, akik jelentős –zömében többszázezres – belépési, regisztrációs díjakat kérnek, melynek befizetése után gyakran az ügyfél azt érzékeli, hogy az érdekközösség hiánya miatt az üzletközvetítő cégnek már nem olyan prioritással bír partnere igényeinek kiszolgálása, azaz új üzleti lehetőségek felkutatása. Egy másik jól ismert piaci jelenség pedig az olyan üzletközvetítő internetes faliújságok, cégadatbázis portálok, amelyet leginkább automata szoftverek működtetnek több-kevesebb sikerrel. Ám nálunk az üzletközvetítés a fent említett módszereknél jóval komplexebb, hatékonyabb, emberi erőforrásokat és széles kapcsolatrendszert mozgósító struktúrát jelent.

ÜZLETKÖZVETÍTŐ üzletág

Köztudottan a továbbajánlás technikája a legeredményesebb módszer az új ügyfelekhez való eljutást illetően. Cégünk ezt a módszert alapul véve fejlesztett ki egy meglehetősen innovatív rendszert, mely által partnereinket eljuttatjuk újabb piacokra, illetve integráljuk őket a már kiépített kapcsolatrendszerünkbe. Stratégiai partnereink közreműködése által 43 országból – zömében EU-s országokból – és hazai megrendelőinktől folyamatosan érkeznek hozzánk keresletek, melyeket kiközvetítjük a konkrét igényeket kiszolgálni kívánó partnereinknek. Ezenfelül stábunk proaktív módon, szakszerűen szelektálva juttatja el partnereink aktuális üzleti ajánlatait a meghatározott célcsoportok felé.

Előnyök

 • sikerdíjas alapú üzletközvetítés
 • érdekazonosság az eladó és a közvetítő fél közt
 • új hazai és külföldi ügyfelekhez való eljutás
 • garantáltan valós és érvényes keresletek közvetítése

BESZERZÉS MENEDZSMENT üzletág

Ügyfeleink beszerzési igényeinek feltérképezése után – minőségi, mennyiségi, speciális és árszínvonalbeli paraméterek alapján - felkutatjuk a számukra legmegfelelőbb termékeket, szolgáltatásokat. Ebben a rendkívül gyorsan változó piaci környezetben minden cégnek fontos lehet egy külső, széles kapcsolatrendszerrel rendelkező, a beszerzéseket segítő partneri kapcsolat. Még akkor is így van ez, ha már egy vállalkozásnak régi „kitaposott ösvényei” vannak.

Előnyök

 • idő, energia, pénz, „felesleges körök” megtakarítása
 • meghatározott paraméterek alapján való kutatás akár külföldön is
 • anyagbeszerző munkatársak munkájának segítsége, ellenőrzése
 • beszerzési tevékenység részleges vagy teljeskörű kiszervezése
 • ellenőrzött, minőséget képviselő cégek közvetítése

KÖLTSÉGOPTIMALIZÁLÓ üzletág

Számos területen sikerült felvennünk a kapcsolatot olyan specialista cégekkel, akik ügyfeleink számára jelentős mértékben és garantáltan képesek költségeket racionalizálni, illetve kiadásokat csökkenteni. Az optimalizálásnak több iránya lehetséges, az egyik hogy adott mennyiségű és minőségű árut vagy szolgáltatást olcsóbban szerzünk be, a másik, hogy adott összeg ellenében több és/vagy jobb minőségű terméket vagy szolgáltatást kapunk. Megesik, hogy szerencsés esetben minden kritérium teljesül.

Előnyök

 • lehetséges megtakarítás mértéke 10%-50%-ig
 • gyors, egzakt auditálás után látható a megtakarítás mértéke
 • pontosan mérhető profitemelkedés

PREZENTÁCIÓS FELÜLET

Partnereink számára létrehozunk egy színvonalas multimédiás bemutatkozó felületet, amely az együttműködés során két funkcióval bír. Egyrészről fontos hogy az eladó felet megfelelő színvonalon tudjuk a vevő felé prezentálni, másrészről pedig ezt az anyagot nyilvánossá tesszük az internetes üzleti portálunkon, lehetőséget biztosítva a szélesebb körben való ismerté válásra.

Előnyök

 • teljeskörű, átlátható, esztétikus prezentáció
 • mini weboldalként használható (www.cegnev.vipbusiness.hu)
 • kívülről – kód által – szerkeszthető elhelyezhető tartalom: elérhetőségek, cégbemutató szöveg, cégbemutató videó, céglogó, fotók, banner, minőségi tanúsítványok, referencia lista, specialitások, akciók-kedvezmények
Belföld

Üzleti ajánlatok

Környezetvédelmi termékdíjügyintézésÁllunk rendelkezésére 25 éves szakmai tapasztalattal, jövedéki,- és vámügyintézés, környezetvédelmi ügyintézésben. Hulladékgazdálkodás, és hasznosítási ügyintézés területén, bármilyen kérdése van, keressen bennünket bizalommal!
Részletek
WPT Smart fényezés nélküli horpadásjavítás rendszerLegyen az jégverés, parkolási sérülés, ajtórányitás, idegen test ráhullása, vagy egy feldúlt jóakaró által okozott horpi akár alumínium karosszéria elemen is mi segítünk, forduljon hozzánk bizalommal.
Részletek
SEBIFOTÓ – Professzionális fotózásEgyedi fotózás 25 éves szakmai tapasztalattal! Ha szeretné megörökíteni rendezvénye legjobb pillanatait, ha új portfóliót készítene eddigi munkáiból, ha weblap megjelenéséhez kiváló minőségű, új fotókra van szüksége, keresse a SEBIFOTÓT! Nemzetközi munkákat is elvállalunk!
Részletek
Rugalmas, kreatív és személyre szabott ügyfélkezelésA könyvelés és a kapcsolódó adminisztráció magas színvonalú ellátása egyre fontosabb a vállalkozások számára. Irodánk családi vállalkozásként indult, így mind szakmailag, mind a munkaszervezés tekintetében abszolút rugalmasságra és személyre szabottságra törekszünk.
Részletek
Vállalatirányítási programmal helyszíni, külső könyvelést is vállalunk!Helyszínen történő könyvelést, megrendelőnk vállalatirányítási programjának használatával is vállaljuk (SAP, Nagy Machinátor, stb.) VIP-tagoknak 10-50% kedvezmény!
Részletek
Személyre szabott egyedi csomagokat ajánlunkMinden kedves Ügyfelünknek személyre illetve cégre szabott szolgáltatást nyújtunk, fontos számunkra, hogy Ön is az egyedi csomagot egyikét élvezhesse. Fontosnak tartjuk a precíz és felelősségteljes munkán kívül, hogy ügyfeleink döntéseihez gyors információkkal, és tanácsokkal...
Részletek
Megbízható segítséget nyújtunk a könyvelésébenTöbb mint 20 éve folyamatosan foglalkozunk könyveléssel, bérszámfejtéssel, ehhez kapcsolódó TB és munkaügyi feladatok ellátásával, bevallások és egyéb adatszolgáltatások elkészítésével, hatóságok előtti képviselettel és könyvvizsgálattal.
Részletek
50%-ot is megtakaríthat a könyvelési díjból a kézi könyveléshez képest! Könyvelés online kapcsolattal, a legmodernebb eszközökkel: ha Ön most nem kíván egy teljes vállalatirányítási rendszerbe beruházni, de szeretné, hogy egy pontos naprakész könyvelési rendszer támogassa a döntési folyamatait, akkor ez Önre lett szabva!
Részletek
Hallott a 2018 július 1-től életbelépő új számlázási szabályokról? Felkészült már rá? És az Ön könyvelője? Az elektronikus számlázás ne csak a NAV dolgát könnyítse meg!
Részletek
Túlsúlyos– és túlméretes szállítmányok szállításaFő tevékenységünk túlsúlyos– és túlméretes szállítmányok szállítása, valamint útvonal biztosítása, engedély-beszerzése, és az ezzel járó egyéb feladatok ellátása.
Részletek
Építőipari munkákat vállalunk!Célunk, hogy minél szélesebb körben szolgáljuk ki megrendelőinket, 1998 óta új tevékenységi körök beépítésével, munkatársaink, alkalmazottaink folyamatos képzésével. Vállaljuk házak, középületek teljeskörű generál kivitelezését, közműhálózatok építését, karbantartását...
Részletek
A tervezéstől a megvalósulásig mindenben segítünk.Teljes odafigyeléssel és nagy lelkesedéssel szervezek minden egyes rendezvényt, legyen az akár kisebb, családi vagy több száz embert megmozgató, vállalati rendezvény. Minden esemény ugyanolyan fontos számomra!
Részletek
Teljeskörű könyvelést és pályázatírást vállalunkVállaljuk cége teljeskörű könyvelését, bérszámfejtést,TB- és munkaügyi nyilvántartását, hatóság előtti képviseletét 15 éves szakmai tapasztalattal.
Részletek
Új ügyfeleinknek kedvezményt biztosítunk!Vállalkozásomat azzal a céllal hoztam létre, hogy mikro-, kis- és középvállalkozások részére, minden részletre kiterjedő számviteli szolgáltatást, gazdasági, pénzügyi tanácsadást nyújtsak. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal, közgazdasági, pénzügyi diplomával,...
Részletek
Műszaki vizsga bázis Dorogon!Állunk rendelkezésére márkafüggetlen autószervizként, 3,5 tonnáig! Ha eredetiség vizsgálatra van szüksége, vagy műszaki vizsgára, keressen minket!
Részletek
Meghibásodott a gépe, újra van szüksége?Állunk rendelkezésére szerviz szolgáltatásainkkal, rendszergazdai és állandó távfelügyeleti szolgáltatásainkkal cégek és magánszemélyek részére egyaránt, több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal. VIP-tagoknak 10% kedvezményt adunk!
Részletek
Betonacél távtartók és uszodarács feszített víztükrű medencékhez egyenesen a gyártótól!Ajánljuk uszodarácsunkat fürdőfenntartóknak, kivitelezőknek. Az általunk gyártott uszodarácsainkra 5 év garanciát biztosítunk.
Részletek
Dekorációhoz, díszítéshez válassza a Feldhoffer Virágot!Mi mindig a legjobb minőségű árut kínáljuk polcainkon! A Feldhoffer Virág már több mint 30 éve látja el virággal vásárlóit. Vállaljuk cégek részére dekoratív, ünnepi díszítés elkészítését rendezvényeikhez kiváló minőségű, friss élővirágainkból. Állunk rendelkezésére virágküldő...
Részletek
Minőségi szaktudást nyújtunk könyveléséhezEgy cégvezető ideje a legdrágább, az eddigi tapasztalataink mégis azt mutatják, hogy egy ilyen kulcsfontosságú döntés meghozatala előtt nélkülözhetetlen egy olyan személyes találkozó, melynek keretében van lehetőségünk megismerni egymást, cégét és felénk támasztott igényeit.
Részletek
Széleskörű, mindenre kiterjedő adó és üzletviteli tanácsadásAz Astraconto Könyvelő és Adótanácsadó Iroda alapítója 12 éves adóhatósági (NAV) gyakorlattal rendelkezik így az ott megszerzett tapasztalatával tudja segíteni a vállalkozások életét a könyvelésben és az adótanácsadásban.
Részletek
Nem igazodik el az adók világában? Bízza igazi szakemberekre!Mi mindent megteszünk, hogy ebben a kiszámíthatatlan adókörnyezetben folyamatosan kövessük az aktuális törvényi változásokat. A várható következményekről ügyfeleinket személyre szabottan tájékoztatjuk, hogy az előnyöket mielőbb kiaknázzuk, a kedvezőtlen hatásokat...
Részletek
Próbálja ki online számlázó rendszerünket!Az irodából elindulás után kellene számlát küldenie, vagy éppen elfoglalt, a rendszer mindig a rendelkezésére áll. Állítsa ki a számlát, vagy állítson be ütemezést automatikus számlázásra Ön lehet, hogy még pihen, mikor az Ügyfelei már kézhez kapják a számlát.
Részletek
Nyomtatók, fénymásolók bérbeadása cégeknek ingyenes szervizzel!Ön csak a kinyomtatott oldalak után fizet, minden más költség cégünket terheli: ingyenes kellékanyagot és szervizhátteret biztosítunk!
Részletek
Dekorfóliás acél biztonsági ajtók, beltéri,- és bejárati ajtókNagyon kedvező árakat alakítottunk ki, az egyedi igények és méretek nem jelentenek számunkra problémát, igyekszünk minden igényt kielégíteni. A biztonsági ajtókat adott méretekben kínáljuk, míg a beltéri ajtók 4 féle szabvány méret alapján készülnek.
Részletek
Épületgépészeti termékek gyártását vállaljuk országosan!Tisztító- és vízóraakna fedlapok a legkülönfélébb méretben és kivitelben, - nyitott tágulási tartályok, - folyókafedlapok, - fagycsap elzárókulcsok. Ezenkívül vállaljuk fatartó szerkezetek teherhordó csomópontjaiban használatos oszloptartók, valamint szegező lemezek gyártását.
Részletek
Kedves Könyvelőkereső!Elege van a végeláthatatlan papírhalmokból? Bonyolult adózási és könyvelési kérdésekből? Órákig tartó ügyintézésből és utazgatásból a könyvelőhöz, aki nem lát tovább az adatrögzítésen? Mi megkönnyítjük életét, és levesszük a válláról a terheket! Nem kell dugóban ülnie, mi...
Részletek
Pálinka Patika - igazi kuriózum!Az országban egyedülálló-, mások által ,,Pálinka ház,,-nak nevezett, prémium termékeket felsorakoztató, ital különlegességekben bővelkedő, az Esztergom- és környéke kulturális mindennapjaiba új hullámot és felfrissülést hozó Pálinka Patika, amely kiváló rendezvényhelyszín.
Részletek
Minőségi szolgáltatások a gépgyártásban!Fő célkitűzésünk, hogy a hazai és nemzetközi beruházóknak magasabb színvonalú, igényesebb szolgáltatásokat kínáljunk a gépgyártás területén. Az AG UNION fővállakozóként is vállalkozik komplett feladatok megoldására.
Részletek
 Rendezvénytermünk hangulatos, idilli környezetben várja Önöket!A VÁRPALOTA ÉTTEREM személyre szabott gasztronómiai élményekkel várja Önöket, hogy a legfontosabb pillanatokat segítsünk feledhetetlenné tenni. Rendezvények, céges,- és családi összejövetelek, ballagások, születésnapok, diplomaátadók vagy keresztelők kiváló helyszíne lehet...
Részletek
Cégalapítástól a havi bevallásokig, adótanácsadásigAkár a cégalapítástól kezdjük a könyvelést, induló cégeket is elvállalunk. Igény szerint intézzük számlázását is, gondoskodunk a tárgyi eszközök nyilvántartásáról, induló vállalkozás esetén gondoskodunk a szabályzatok kialakításáról, később pedig aktualizálásukról is.
Részletek