Rólunk

Bemutatkozás Partnereink Elérhetőségeink

Különleges, Magyarországon abszolút egyedülálló költséghatékony módszereink az üzletközvetítés fogalmát egy egészen más dimenzióba emelik. Ismerje meg szolgáltatásaink egyediségét, sokoldalúságát, hasznosságát és érezze magát V.I.P. ügyfélnek!

Társaságunk azzal a céllal alakult 2007-ben, hogy az üzletközvetítés piacán megkerülhetetlen tényezővé és az üzleti élet egyik fontos kikötőjévé váljon. Üzleti filozófiánk alapja partnereink olyan magas színvonalú, sokoldalú, és a költségeket optimalizáló szolgáltatásban való részesítése mely által egzakt módon mérhető bevétel növekedést, újabb piacokra való eljutást, költségcsökkenést, hatékonyságnövekedést érhetnek el. A magyar mikro, kis és középvállalkozások számára az újabb megrendelőkhöz, újabb partneri kapcsolatokhoz való eljutást segítjük kiterjedt hazai és nemzetközi – 43 országot felölelő – kapcsolatrendszerünk által.

Üzletközvetítés alatt alapvetően két dolgot szoktak érteni Magyarországon, az egyik, hogy különböző cégek toboroznak ügyfeleket üzletközvetítés címén, akik jelentős –zömében többszázezres – belépési, regisztrációs díjakat kérnek, melynek befizetése után gyakran az ügyfél azt érzékeli, hogy az érdekközösség hiánya miatt az üzletközvetítő cégnek már nem olyan prioritással bír partnere igényeinek kiszolgálása, azaz új üzleti lehetőségek felkutatása. Egy másik jól ismert piaci jelenség pedig az olyan üzletközvetítő internetes faliújságok, cégadatbázis portálok, amelyet leginkább automata szoftverek működtetnek több-kevesebb sikerrel. Ám nálunk az üzletközvetítés a fent említett módszereknél jóval komplexebb, hatékonyabb, emberi erőforrásokat és széles kapcsolatrendszert mozgósító struktúrát jelent.

ÜZLETKÖZVETÍTŐ üzletág

Köztudottan a továbbajánlás technikája a legeredményesebb módszer az új ügyfelekhez való eljutást illetően. Cégünk ezt a módszert alapul véve fejlesztett ki egy meglehetősen innovatív rendszert, mely által partnereinket eljuttatjuk újabb piacokra, illetve integráljuk őket a már kiépített kapcsolatrendszerünkbe. Stratégiai partnereink közreműködése által 43 országból – zömében EU-s országokból – és hazai megrendelőinktől folyamatosan érkeznek hozzánk keresletek, melyeket kiközvetítjük a konkrét igényeket kiszolgálni kívánó partnereinknek. Ezenfelül stábunk proaktív módon, szakszerűen szelektálva juttatja el partnereink aktuális üzleti ajánlatait a meghatározott célcsoportok felé.

Előnyök

 • sikerdíjas alapú üzletközvetítés
 • érdekazonosság az eladó és a közvetítő fél közt
 • új hazai és külföldi ügyfelekhez való eljutás
 • garantáltan valós és érvényes keresletek közvetítése

BESZERZÉS MENEDZSMENT üzletág

Ügyfeleink beszerzési igényeinek feltérképezése után – minőségi, mennyiségi, speciális és árszínvonalbeli paraméterek alapján - felkutatjuk a számukra legmegfelelőbb termékeket, szolgáltatásokat. Ebben a rendkívül gyorsan változó piaci környezetben minden cégnek fontos lehet egy külső, széles kapcsolatrendszerrel rendelkező, a beszerzéseket segítő partneri kapcsolat. Még akkor is így van ez, ha már egy vállalkozásnak régi „kitaposott ösvényei” vannak.

Előnyök

 • idő, energia, pénz, „felesleges körök” megtakarítása
 • meghatározott paraméterek alapján való kutatás akár külföldön is
 • anyagbeszerző munkatársak munkájának segítsége, ellenőrzése
 • beszerzési tevékenység részleges vagy teljeskörű kiszervezése
 • ellenőrzött, minőséget képviselő cégek közvetítése

KÖLTSÉGOPTIMALIZÁLÓ üzletág

Számos területen sikerült felvennünk a kapcsolatot olyan specialista cégekkel, akik ügyfeleink számára jelentős mértékben és garantáltan képesek költségeket racionalizálni, illetve kiadásokat csökkenteni. Az optimalizálásnak több iránya lehetséges, az egyik hogy adott mennyiségű és minőségű árut vagy szolgáltatást olcsóbban szerzünk be, a másik, hogy adott összeg ellenében több és/vagy jobb minőségű terméket vagy szolgáltatást kapunk. Megesik, hogy szerencsés esetben minden kritérium teljesül.

Előnyök

 • lehetséges megtakarítás mértéke 10%-50%-ig
 • gyors, egzakt auditálás után látható a megtakarítás mértéke
 • pontosan mérhető profitemelkedés

PREZENTÁCIÓS FELÜLET

Partnereink számára létrehozunk egy színvonalas multimédiás bemutatkozó felületet, amely az együttműködés során két funkcióval bír. Egyrészről fontos hogy az eladó felet megfelelő színvonalon tudjuk a vevő felé prezentálni, másrészről pedig ezt az anyagot nyilvánossá tesszük az internetes üzleti portálunkon, lehetőséget biztosítva a szélesebb körben való ismerté válásra.

Előnyök

 • teljeskörű, átlátható, esztétikus prezentáció
 • mini weboldalként használható (www.cegnev.vipbusiness.hu)
 • kívülről – kód által – szerkeszthető elhelyezhető tartalom: elérhetőségek, cégbemutató szöveg, cégbemutató videó, céglogó, fotók, banner, minőségi tanúsítványok, referencia lista, specialitások, akciók-kedvezmények
Belföld

Üzleti ajánlatok

Takarító alvállalkozók jelentkezését várjuk irodaházak, áruházak takarítására!Budapest és vonzáskörzetében található takarító alvállalkozók jelentkezését várjuk áruházak, irodaházak, közintézmények takarítására. Ablakozási tapasztalat előny!
Részletek
Neked is jár a luxus! Limuzinjainkkal érezd magad sztárnak életed nagy eseményein! Legyen szó egy nagy buliról, születésnapról,egy romantikus randevúról, vagy céges rendezvényről.
Részletek
MIPA festékrendszerek minden területre!A Mipa Color Kft. szinte minden festési igényre megoldást kínál termékeivel, legyen szó • járműfényezési-, • ipari korrózióvédelmi-, • fa- és bútoripari, valamint • lakossági jellegű festésről.
Részletek
Tisztítószerek, ipari tisztító,- és higiéniai termékek gyártásaTermékkínálatunk széleskörű, az ipari törlőkendőktől a létesítményhigiéniai termékeken keresztül foglalkozunk általános takarító- és tisztítószerekkel. Az általános higiéniai választék mellett felkészültünk több szakma speciálisabb igényeinek kielégítésére is.
Részletek
Rendeljen privát szakácsot rendezvényére!A SéfPlaza egy olyan online piacfelület, ahol lehetőséged van arra, hogy privát szakácsokat vagy egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat rendelj. Magyarországon 2017-ben indult el a szolgáltatás és célunk, hogy megtartva a minőséget, továbbra is egyedire tudjuk szabni...
Részletek
Műanyag, - alumínium,- illetve fa nyílászárók beépítéseTöbbéves építőipari, nyílászárós szakmai tapasztalatunkat felhasználva cégünk elsősorban a lakossági és közületi, nyílászáró cserékre vagy új nyílászárókra jelentkező igények maradéktalan kielégítését végzi az ország egész területén!
Részletek
Kiváló minőség, gyorsan és értékarányosan!Gyártunk könyveket, prospektusokat, nyomtatványokat, újságokat, meghívókat, továbbá bármit, a megrendelő igénye szerint ofszet és digitális technológiával, kicsi és nagy példányszámban.
Részletek
Minden, ami szerszám az ipar számára...Kifejezetten az acélszerkezet gyártók és szerelők igényeinek kielégítésére, problémáik megoldására, munkájuk megkönnyítésére specializálódtunk. Nem csak eszözöket és anyagokat kínálunk, hanem komplett technológiát is tudunk adni partnereinknek! VIP-tagoknak a terméktől függően...
Részletek
Szabad kapacitásunkra NC, CNC forgácsolást vállalunk!NC, CNC és hagyományos gépparkkal rendelkezünk, amelyekkel nagyobb százalékban alumínium és saválló anyagok finomfelületi megmunkálását végezzük.
Részletek
Bízza ránk könyvelését, pénzügyeit!Munkánkat precíz, pontos munkavégzés jellemzi, 25 éves szakmai tapasztalattal, magasan képzett szakemberekkel!
Részletek
Nálunk minden Ügyfél személyre szabott kiszolgálást kap!Célunk, hogy minél magasabb szakmai színvonalon lássuk el a könyvelési, adóbevallási, egyéb tanácsadási szolgáltatásainkat. Ügyfeleinkkel személyes, bizalmi kapcsolat kiépítésére törekszünk. Adózási, számviteli, pénzügyi elszámolási tanácsokkal segítjük döntéseik meghozatalát.
Részletek
Rugalmas, kreatív és személyre szabott ügyfélkezelésA könyvelés és a kapcsolódó adminisztráció magas színvonalú ellátása egyre fontosabb a vállalkozások számára. Irodánk családi vállalkozásként indult, így mind szakmailag, mind a munkaszervezés tekintetében abszolút rugalmasságra és személyre szabottságra törekszünk.
Részletek
Modern technológia - Innovatív megoldások!Cégünk, a CoreSec Biztonságtechnikai Kft. komoly tapasztalatokkal és jó referenciákkal rendelkező vagyonvédelmi vállalkozás.
Részletek
Fémszerkezetek és acélszerkezetek gyártása minőségben!Fémszerkezetek és gépalkatrészek gyártása, forgalmazása, lángvágás. Alumínium hegesztés, fémforgácsolás, acélszerkezetek gyártása. Nálunk minőségre és megbízhatóságra lelhet, 25 éves szakmai tapasztalattal állunk szíves rendelkezésére!
Részletek
PÁLYÁZATI KIÍRÁS: Mezőgazdasági termékek értéknövelése Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban (VP-3-4.2.1-15) A vissza nem térítendő támogatás összege egyéni beruházás esetén maximum 500 millió Ft, kollektív beruházás esetén maximum 1,5 milliárd Ft.
Részletek
Vállalatirányítási programmal helyszíni, külső könyvelést is vállalunk!Helyszínen történő könyvelést, megrendelőnk vállalatirányítási programjának használatával is vállaljuk (SAP, Nagy Machinátor, stb.) VIP-tagoknak 10-50% kedvezmény!
Részletek
SEBIFOTÓ – Professzionális fotózásEgyedi fotózás 25 éves szakmai tapasztalattal! Ha szeretné megörökíteni rendezvénye legjobb pillanatait, ha új portfóliót készítene eddigi munkáiból, ha weblap megjelenéséhez kiváló minőségű, új fotókra van szüksége, keresse a SEBIFOTÓT! Nemzetközi munkákat is elvállalunk!
Részletek
Minőségben elkészítjük prezentációs anyagait!Országosan vállalunk nyomdai munkákat, kisebb-nagyobb megrendeléseket, digitális nyomtatást prezentációs és marketing anyagaihoz, mint szórólap, plakát, könyv, prospektus,- és egyéb nyomtatványok.
Részletek
Saját gyártmányú kijelzők, szöveges kijelzők, felirati rendszerek Fő tevékenységi körünk ügyfél- és betegirányító rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése, az egészen egyszerűtől az országos méretű hálózatig. Ezenfelül reklám kijelző táblák, valuta kijelzők, szöveges kijelzők, gyári kijelző rendszerek, szállodai elektronikus...
Részletek
Tegye egyedivé rendezvényét tüzijátékkal!Tegye felejthetetlenné az Önnek jelentős eseményeket, örökítse meg a nap fénypontját! Állunk szíves rendelkezésére rendezvényfotózással, fotózással, Jászapáti üzletünkben műteremmel, analóg és digitális kidolgozó laborral, digitális eszközökkel és számítógépes videó szerkesztő...
Részletek
CE KLUB Rendezvény A LURDY KONFERENCIA KÖZPONTBAN!Jöjjön el 2017. március 07-én nyilt képzésünkre, ahol egy nap alatt megismeri a gépek CE jelölésére vonatkozó követelményeket, a CE jelölési folyamat egyes lépéseit, és mindazokat a feladatokat, amelyeket saját gépe vonatkozásában el kell végeznie.
Részletek
Pálinka Patika - igazi kuriózum!Az országban egyedülálló-, mások által ,,Pálinka ház,,-nak nevezett, prémium termékeket felsorakoztató, ital különlegességekben bővelkedő, az Esztergom- és környéke kulturális mindennapjaiba új hullámot és felfrissülést hozó Pálinka Patika, amely kiváló rendezvényhelyszín.
Részletek
Valósítsa meg innovatív lakberendezési terveit!Termékeink között megtalálhatóak a saját gyártású vákuumfóliázott- és festett MDF bútorajtók, valamint az akril-, az alumínium keretes- és a tömörfa bútorajtók is. Bútorlap szabászatunk a kereskedelemben kapható kínálatból az összes jelentősebb gyár palettáját forgalmazza,...
Részletek
Profi látványt, élményt és lebonyolítást ajánlunk!Csapatunk vállalja az üzleti rendezvények teljeskörű szervezését és lebonyolítását műsor és programszervezéssel.Hideg és meleg étel választék, leves-bár, Finger food és parti catering szolgáltatás.
Részletek
Hatékonyan működő céget szeretnél vezetni? Keress fel!Könyvelőként mindent megteszek azért, hogy neked szinte már semmilyen dolgod ne legyen a könyveléssel. Végre áttekinthetővé és logikussá válik számodra a könyvvitel, és garantálom, hogy a beszámolók és bevallások időben be fognak érkezni a hivatalba.
Részletek
Márkafüggetlen szerviz Miskolcon!Szakembereink immár 20 éve dolgoznak együtt. Tudásukat és szakmai felkészültségüket folyamatosan fejlesztjük, hogy azt az Önök szolgálatába állítva minden felmerülő problémájukat orvosolni tudjuk.
Részletek
Naprakész segítséget nyújtunk az üzleti élettel kapcsolatos ügyvitelében!Minőségi szolgáltatást nyújtunk a napi könyvelés, adóbevallás és bérszámfejtés területén könyvelőirodánkban. Az áraink az elvégzett feladattól függnek és az ügyféllel közösen alakítjuk ki ezeket.
Részletek
Legyen naprakész HR rendszere!A perbit.insight HR rendszer a legmodernebb technikai megoldásokkal támogatja a legkülönfélébb feladatok végrehajtását. Minden információ naprakész, és könnyedén hozzáférhető. A perbit.insight megteremti a lehetőségét a pontos mennyiségi és minőségi értékelésnek.
Részletek
Könyvelés: 30 éves szakmai tapasztalattal!30 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik könyvelő társaságunk. Vállalunk könyvelést, bérszámfejtést és a hozzánk kapcsolódó határidős feladatokat.
Részletek
Felépítménygyártást vállalunk egyedi igényekre szabva!Cégünk, a Margeda-Team Kft. felépítménygyártással foglalkozik. Speciális, egyedi igényeknek megfelelően vállalunk megrendeléseket, például sportokhoz kapcsolódó felépítményeket gyártunk, lovas, - motor és autó sporthoz.
Részletek