Rólunk

Bemutatkozás Partnereink Elérhetőségeink

Különleges, Magyarországon abszolút egyedülálló költséghatékony módszereink az üzletközvetítés fogalmát egy egészen más dimenzióba emelik. Ismerje meg szolgáltatásaink egyediségét, sokoldalúságát, hasznosságát és érezze magát V.I.P. ügyfélnek!

Társaságunk azzal a céllal alakult 2007-ben, hogy az üzletközvetítés piacán megkerülhetetlen tényezővé és az üzleti élet egyik fontos kikötőjévé váljon. Üzleti filozófiánk alapja partnereink olyan magas színvonalú, sokoldalú, és a költségeket optimalizáló szolgáltatásban való részesítése mely által egzakt módon mérhető bevétel növekedést, újabb piacokra való eljutást, költségcsökkenést, hatékonyságnövekedést érhetnek el. A magyar mikro, kis és középvállalkozások számára az újabb megrendelőkhöz, újabb partneri kapcsolatokhoz való eljutást segítjük kiterjedt hazai és nemzetközi – 43 országot felölelő – kapcsolatrendszerünk által.

Üzletközvetítés alatt alapvetően két dolgot szoktak érteni Magyarországon, az egyik, hogy különböző cégek toboroznak ügyfeleket üzletközvetítés címén, akik jelentős –zömében többszázezres – belépési, regisztrációs díjakat kérnek, melynek befizetése után gyakran az ügyfél azt érzékeli, hogy az érdekközösség hiánya miatt az üzletközvetítő cégnek már nem olyan prioritással bír partnere igényeinek kiszolgálása, azaz új üzleti lehetőségek felkutatása. Egy másik jól ismert piaci jelenség pedig az olyan üzletközvetítő internetes faliújságok, cégadatbázis portálok, amelyet leginkább automata szoftverek működtetnek több-kevesebb sikerrel. Ám nálunk az üzletközvetítés a fent említett módszereknél jóval komplexebb, hatékonyabb, emberi erőforrásokat és széles kapcsolatrendszert mozgósító struktúrát jelent.

ÜZLETKÖZVETÍTŐ üzletág

Köztudottan a továbbajánlás technikája a legeredményesebb módszer az új ügyfelekhez való eljutást illetően. Cégünk ezt a módszert alapul véve fejlesztett ki egy meglehetősen innovatív rendszert, mely által partnereinket eljuttatjuk újabb piacokra, illetve integráljuk őket a már kiépített kapcsolatrendszerünkbe. Stratégiai partnereink közreműködése által 43 országból – zömében EU-s országokból – és hazai megrendelőinktől folyamatosan érkeznek hozzánk keresletek, melyeket kiközvetítjük a konkrét igényeket kiszolgálni kívánó partnereinknek. Ezenfelül stábunk proaktív módon, szakszerűen szelektálva juttatja el partnereink aktuális üzleti ajánlatait a meghatározott célcsoportok felé.

Előnyök

 • sikerdíjas alapú üzletközvetítés
 • érdekazonosság az eladó és a közvetítő fél közt
 • új hazai és külföldi ügyfelekhez való eljutás
 • garantáltan valós és érvényes keresletek közvetítése

BESZERZÉS MENEDZSMENT üzletág

Ügyfeleink beszerzési igényeinek feltérképezése után – minőségi, mennyiségi, speciális és árszínvonalbeli paraméterek alapján - felkutatjuk a számukra legmegfelelőbb termékeket, szolgáltatásokat. Ebben a rendkívül gyorsan változó piaci környezetben minden cégnek fontos lehet egy külső, széles kapcsolatrendszerrel rendelkező, a beszerzéseket segítő partneri kapcsolat. Még akkor is így van ez, ha már egy vállalkozásnak régi „kitaposott ösvényei” vannak.

Előnyök

 • idő, energia, pénz, „felesleges körök” megtakarítása
 • meghatározott paraméterek alapján való kutatás akár külföldön is
 • anyagbeszerző munkatársak munkájának segítsége, ellenőrzése
 • beszerzési tevékenység részleges vagy teljeskörű kiszervezése
 • ellenőrzött, minőséget képviselő cégek közvetítése

KÖLTSÉGOPTIMALIZÁLÓ üzletág

Számos területen sikerült felvennünk a kapcsolatot olyan specialista cégekkel, akik ügyfeleink számára jelentős mértékben és garantáltan képesek költségeket racionalizálni, illetve kiadásokat csökkenteni. Az optimalizálásnak több iránya lehetséges, az egyik hogy adott mennyiségű és minőségű árut vagy szolgáltatást olcsóbban szerzünk be, a másik, hogy adott összeg ellenében több és/vagy jobb minőségű terméket vagy szolgáltatást kapunk. Megesik, hogy szerencsés esetben minden kritérium teljesül.

Előnyök

 • lehetséges megtakarítás mértéke 10%-50%-ig
 • gyors, egzakt auditálás után látható a megtakarítás mértéke
 • pontosan mérhető profitemelkedés

PREZENTÁCIÓS FELÜLET

Partnereink számára létrehozunk egy színvonalas multimédiás bemutatkozó felületet, amely az együttműködés során két funkcióval bír. Egyrészről fontos hogy az eladó felet megfelelő színvonalon tudjuk a vevő felé prezentálni, másrészről pedig ezt az anyagot nyilvánossá tesszük az internetes üzleti portálunkon, lehetőséget biztosítva a szélesebb körben való ismerté válásra.

Előnyök

 • teljeskörű, átlátható, esztétikus prezentáció
 • mini weboldalként használható (www.cegnev.vipbusiness.hu)
 • kívülről – kód által – szerkeszthető elhelyezhető tartalom: elérhetőségek, cégbemutató szöveg, cégbemutató videó, céglogó, fotók, banner, minőségi tanúsítványok, referencia lista, specialitások, akciók-kedvezmények
Belföld

Üzleti ajánlatok

A piacon egyedülálló módon komplex, teljeskörű szolgáltatásokkal várjuk Az a célunk, hogy minden ügyfelünk megértse a hatályos jogi szabályozást és saját belátása szerint döntsön cége ügyeiről! Ennek megfelelően segítő kezet nyújtunk a jogszabályok értelmezésében, az adóügyek menetének megértésében és közérthetően magyarázzuk el a legrészletesebb...
Részletek
Egyedi kis- és közepes sorozatú termékek költséghatékony gyártásaFő profilunk acél termékek gyártása, gépek, alkatrészek javítása az ipar minden ágazatában. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az esztergálás, marás, köszörülés, helyzetfúrás területén.
Részletek
Környezetvédelmi termékdíjügyintézésÁllunk rendelkezésére 25 éves szakmai tapasztalattal, jövedéki,- és vámügyintézés, környezetvédelmi ügyintézésben. Hulladékgazdálkodás, és hasznosítási ügyintézés területén, bármilyen kérdése van, keressen bennünket bizalommal!
Részletek
Betonacél távtartók és uszodarács feszített víztükrű medencékhez egyenesen a gyártótól!Ajánljuk uszodarácsunkat fürdőfenntartóknak, kivitelezőknek. Az általunk gyártott uszodarácsainkra 5 év garanciát biztosítunk.
Részletek
Megbízható, profi könyvelési szolgáltatásért forduljon hozzánk bizalommal Minden ügyfelünkre kiemelt figyelmet fordítunk, akár egyéni vállalkozó kisebb bizonylatszámmal, vagy nagyobb cég sok száz könyvelendő tétellel és nagyobb létszámmal. Munkánkért garanciát vállalunk, könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk.
Részletek
 Ha időtálló megoldásokat keres az otthona körül, jó helyen jár! Vállalkozásunk újrahasznosított műanyagból készült építőelemeket forgalmaz. Termékeink ellenállnak az időjárásnak, nedvességnek, korhadásnak és UV sugárzásnak. Távol tartják az élősködőket és a penészgombákat.
Részletek
A weboldal tervezéstől, a komplett informatikai hálózat üzemeltetéséig!A weboldal tervezéstől, a komplett informatikai hálózat üzemeltetéséig - szerteágazó informatikai, rendszergazdai tevékenységet végzünk. Magyarországon elsők között fogalmaztuk meg a kis- és középvállalkozások informatikai igényeit - úgy mint: hálózatbiztonság, adatbiztonság,...
Részletek
Kereskedelmi és vendéglátós rendszerekKereskedelmi és vendéglátós rendszerek, pénztárgépes megoldások akár helyi ,akár felhő alapokon. Ha Ön is szeretné hasznosítani az informatika fejlődéséből származó előnyöket, válasszon minket!
Részletek
 Rendezvénytermünk hangulatos, idilli környezetben várja Önöket!A VÁRPALOTA ÉTTEREM személyre szabott gasztronómiai élményekkel várja Önöket, hogy a legfontosabb pillanatokat segítsünk feledhetetlenné tenni. Rendezvények, céges,- és családi összejövetelek, ballagások, születésnapok, diplomaátadók vagy keresztelők kiváló helyszíne lehet...
Részletek
Szakértői tudás - rugalmas kiszolgálássalVállaljuk vállalkozások, cégek, magánszemélyek és akár külkereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozások, cégek könyvelését, bérszámfejtését és hatóságok előtti képviseletét, valamint társasházak közös képviseletét.
Részletek
Itt a legjobb árakat kapja!Óriási megrendelés-állományunknak és 26 éve csiszolódó kapcsolatainknak köszönhetően a legjobb árakat kapjuk mindenhol, körülbelül húsz ofszet íves, rotációs és digitális nyomdával állunk napi kapcsolatban.
Részletek
50% árengedményt adunk a könyvelési díjból!50% árengedményt adunk a könyvelési díjból a szerződéskötést követő 3 hónapban valamint 10% árengedményt adunk a következő 9 hónapban , amennyiben a fizetési határidőn belül teljesítik a szolgáltatási számlánk megfizetését!
Részletek
Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, saját komplex rendszerünkbenCégünk tevékenysége könyvelés adatfeldolgozás és teljes körű bérszámfejtés TB ügyintézés saját komplex rendszerünkben. DELTHA CONTO -DELTHA BÉR ügyviteli programmokkal.
Részletek
Hogy a könyvelés segítség, érték legyen az Ön számára...Bennünket bátran kérdezhet, és buzdítjuk is erre. Mi Önért, Önökért vagyunk! Stabil, megbízható, naprakész információkat biztosítunk és gondoskodó ügyfélkapcsolatot, amelyben mi figyelünk Önre!
Részletek
Ragasztástechnika, csiszolástechnika, munkavédelem25 éves szakmai tapasztalattal a ragasztástechnika, csiszolástechnika, munkavédelem területén! Vállalkozásunk elsősorban ipari felhasználók minél rugalmasabb kiszolgálását tűzte ki céljául, üzemmérettől függetlenül. Portfóliónkba tartozik a megoldandó technológiai feladatok...
Részletek
Webáruházaknak ajánljuk!Webáruházat nyitott, mert nem egy szeretne lenni a sok közül egy közösségi eladótéren? Válasszon olyan könyvelőt, aki kedvező áron vállalja webáruházak könyvelését is!
Részletek
50%-ot is megtakaríthat a könyvelési díjból a kézi könyveléshez képest! Könyvelés online kapcsolattal, a legmodernebb eszközökkel: ha Ön most nem kíván egy teljes vállalatirányítási rendszerbe beruházni, de szeretné, hogy egy pontos naprakész könyvelési rendszer támogassa a döntési folyamatait, akkor ez Önre lett szabva!
Részletek
Rendeljen privát szakácsot rendezvényére!A SéfPlaza egy olyan online piacfelület, ahol lehetőséged van arra, hogy privát szakácsokat vagy egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat rendelj. Magyarországon 2017-ben indult el a szolgáltatás és célunk, hogy megtartva a minőséget, továbbra is egyedire tudjuk szabni...
Részletek
Műszaki dokumentáció és költségkalkuláció készítéseBeruházási és energetikai pályázatokhoz, műszaki dokumentáció, költségkalkuláció készítése.
Részletek
Garanciával vállaljuk cége teljeskörű könyvelését!Vegye igénybe szolgáltatásunkat kockázatok nélkül! Munkánkat precíz, pontos munkavégzés jellemzi, 15 éves szakmai tapasztalattal, magasan képzett szakemberekkel! Elégedettségi garanciával vállaljuk cége könyvelését!
Részletek
Dekorfóliás acél biztonsági ajtók, beltéri,- és bejárati ajtókNagyon kedvező árakat alakítottunk ki, az egyedi igények és méretek nem jelentenek számunkra problémát, igyekszünk minden igényt kielégíteni. A biztonsági ajtókat adott méretekben kínáljuk, míg a beltéri ajtók 4 féle szabvány méret alapján készülnek.
Részletek
Folyamatfejlesztési projektek végrehajtása GARANCIÁVAL!Számtalan cégvezető hajt, hogy újabb és újabb ügyfeleket tudjon megcsípni cége életben tartásához, vagy növekedésének biztosításához. Pedig az óriási potenciál legtöbb esetben házon belül van! Igen, jól látja, azonos gépekkel, azonos emberekkel, többet tudnak előállítani, mint...
Részletek
Adókontrolling a nagyobb biztonságért Együtt a kisebb pénzügyi kockázatért és a nagyobb üzleti szabadságért! Célunk a gazdasági vezetés számára olyan naprakész szakmai háttértámogatás nyújtása, amely biztonságosabb, kiszámíthatóbb működést eredményez.
Részletek
Széleskörű, mindenre kiterjedő adó és üzletviteli tanácsadásAz Astraconto Könyvelő és Adótanácsadó Iroda alapítója 12 éves adóhatósági (NAV) gyakorlattal rendelkezik így az ott megszerzett tapasztalatával tudja segíteni a vállalkozások életét a könyvelésben és az adótanácsadásban.
Részletek
Megbízható segítséget nyújtunk a könyvelésébenTöbb mint 20 éve folyamatosan foglalkozunk könyveléssel, bérszámfejtéssel, ehhez kapcsolódó TB és munkaügyi feladatok ellátásával, bevallások és egyéb adatszolgáltatások elkészítésével, hatóságok előtti képviselettel és könyvvizsgálattal.
Részletek
Nálunk minden Ügyfél személyre szabott kiszolgálást kap!Célunk, hogy minél magasabb szakmai színvonalon lássuk el a könyvelési, adóbevallási, egyéb tanácsadási szolgáltatásainkat. Ügyfeleinkkel személyes, bizalmi kapcsolat kiépítésére törekszünk. Adózási, számviteli, pénzügyi elszámolási tanácsokkal segítjük döntéseik meghozatalát.
Részletek
Teljeskörű, testre szabott szolgáltatást és hatékony problémamegoldást kínálunk!Szakembereinkkel mi azon dolgozunk, hogy Ön cégvezetőként nyugodt szívvel élvezhesse a kiválóan működő és profitot termelő informatikai parkját. Regisztrált partnerei vagyunk a legnagyobbaknak: Microsoft, IBM, HP, Dell, Lenovo, APC stb.
Részletek
Kiváló minőségű padlóbevonatok, padlórendszerekÁllunk rendelkezésére 20 éves szakmai tapasztalattal padlóbevonatok, műgyanta padlórendszerek, vékonybevonatok, vastagbevonatok, vegyszerálló,- és egyéb speciális padlóbevonatokkal!
Részletek
Mit nyújt az Irodaszékfutár? Ülőmunkát végez? Szeretne az alkalmazottainak kényelmes, egészséges gerinctartást nyújtó irodaszékeket biztosítani? Ha ízléses irodabútorra, emellett kényelmes és időtálló irodaszékre vágyik, akkor jó helyen jár!
Részletek
Nyomdai szolgáltatás kiváló minőségben, grafikai tervezéssel! A B32 Nyomda Kft. teljes körű nyomdai szolgáltatást vállal: íves ofszet és digitális gyártás, kötészet, fóliázás, stanc, grafikai tervezési munkákat.
Részletek